Contact

info@gezondmetvitavitaal.nl


06 438 55 233

Workshop- en cursusruimte:

Ab Harrewijnstraat 17 te Utrecht

Postadres:

Ab Harrewijnstraat 3 in Utrecht

KvK nummer: 51683652

 

Algemene voorwaarden 

Gezonde mensen

Deelname aan de workshops, trainingen of het programma ed. is uitsluitend voor personen die geen ernstige gezondheidsproblemen hebben. 

 

Kleding

Het is aan te raden om tijdens de workshop, training of het programma makkelijke kleding te dragen.
 

Boeken, facturen en betaling

  • Na overeengekomen omschrijving van diensten volgt een bevestiging via de e-mail met gedane afspraken en een factuur. De boeking staat vast na het versturen van die bevestiging en nadat de factuur door u betaald is. Indien iets niet klopt in de bevestiging dan dient u dit zo spoedig mogelijk te vermelden aan om samen tot een juiste afspraak te komen.

  • Het verschuldigde factuurbedrag dient binnen 14 dagen te worden overgemaakt mits er andere afspraken zijn gemaakt. 

  • De workshop, cursus, training of programma zal doorgaan bij voldoende inschrijvingen. 1 week van te voren wordt u hiervan op de hoogte gebracht. 

  • Speciale goederen voor deelname, aangeschaft door een deelnemer worden niet vergoed door Vita Vitaal, ook niet indien een middag/dag niet doorgaat, door wat voor omstandigheden dan ook.

 

Annuleren

  • Bij annuleren van een workshop, training, cursus of programma op locatie volgt tot 1 week voor de aanvangsdatum volledige restitutie indien vooraf is betaald. Annuleren voor 4 tot 2 weken voor aanvang kost u 50% van het bedrag dat het zou gaan kosten. Annuleren tot 4 weken voor aanvang is kosteloos. 

  • Bij annuleren van een coach consult volgt tot 1 week voor de aanvangsdatum volledige restitutie indien vooraf is betaald. Annuleren tot 1 week voor aanvang is kosteloos. 

  • Het kan voorkomen dat er door persoonlijke omstandigheden van de trainer van Vita Vitaal de afgesproken training niet kan geven. Dan behoudt Vita Vitaal het recht voor het aangeboden programma te wijzigen of af te zeggen (bijvoorbeeld door ziekte, overmacht of overlijden van familie).

  • Indien Vita Vitaal genoodzaakt is een les of boeking af te zeggen, dan volgt volledige restitutie van vooruitbetaalde gelden.

  • De boeking kan overdraagbaar zijn mits Vita Vitaal hiervan vooraf op de hoogte is gebracht. Dus mocht je ziek zijn, dan mag iemand anders je plek overnemen als er van te voren hierover is gecommuniceerd.

 

Programma

Indien u mee gaat doen aan een programma of cursus dan ontvangt u het definitieve programma 1 week van te voren per mail. 
 

Eigen risico

Deelname aan een consult, workshop, cursus, programma of training is voor eigen risico. Verder is iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar persoonlijke bezittingen.
 

Nieuwsbrief

Indien u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief ontvangt u deze regelmatig. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. U kunt zich ten alle tijde afmelden voor de nieuwsbrief. 

Ja, ik wil graag direct een afspraak