Contact

info@gezondmetvitavitaal.nl


06 438 55 233

Workshop- en cursusruimte:

Ab Harrewijnstraat 17 te Utrecht

Postadres:

Ab Harrewijnstraat 3 in Utrecht

KvK nummer: 51683652

 

'Mensen inspireren om gezonder te leven door zelf de regie te nemen voor een gezonde leefstijl'. Dat is mijn missie. 

"Door een duurzame gezonde leefstijl heb ik ervaren dat ik fitter ben, geen last meer heb van mijn lichamelijke klachten, minder stress ervaar en daardoor beter in mijn vel zit". 

Hoe het was

Jaren lang heb ik een veel te druk leven geleid. Een succesvolle carrière, een prachtig sociaal leven en voldoende geld om leuke dingen te doen. Toch stond ik niet in mijn kracht en was ik niet helemaal gelukkig! Ik werkte hard, nam nauwelijks rust en liep mijzelf voorbij.

Ik had geen energie om dagelijks voor mijzelf te koken en voor sport en ontspanning had ik geen tijd. Op een gegeven moment was de koek op. Ik kwam thuis te zitten en ik werd gedwongen om zelf de regie te nemen over mijn leven. 

Waar word IK blij van?

Ik stelde mijzelf de vraag 'Waar word ik blij van? Waar ligt mijn kracht? Wie ben ik echt en wie wil ik zijn?'. Uiteindelijk ben ik gaan studeren voor voedingsdeskundige en verder gegaan als zzp'er. De juiste weg voor mij! 

Ik ben fanatiek begonnen met yoga en meditatie. Door dagelijks mijn rust te nemen, te bewegen en gezond te eten ging ik weer lekker in mijn lijf zitten. Ik kreeg weer grip over mijn leven. Ik merkte dat ik makkelijker los kon laten en daardoor ook voldoende sliep en me uitgeruster voelde. 

 

Mijn ervaring is mijn werk

Voor mij persoonlijk is tegenslag een kans geweest om (nog meer) de regie te nemen over mijn leven. Het is zo'n rijkdom als je zelf vaardigheden en veerkracht ontwikkeld voor een gezonde leefstijl waarbij je gezond eet, voldoende beweegt, ontspant, slaapt en je bed fit uitkomt voor hetgeen waar jij energie van krijgt! 

Ik spreek veel vrouwen die mijn verhaal herkennen. Ik inspireer je graag om weer terug te gaan naar jouw basis. 

 

Waar ik voor sta

Bewust leven door zelf de regie te nemen voor mijn eigen gezondheid. Dagelijks bewegen, voldoende rust nemen, gezond koken en werken met aandacht. 'Dingen' doen in het leven waar ik blij van word. 

Eigenschappen 

Empathie, ondernemend, leergierig, doelgericht, intrinsieke motivatie, betrokken, veerkrachtig, sportieve instelling en bewust.

Interesses

Ik ben ontzettend leergierig en verdiep me in gedragsverandering, nudging, positieve psychologie en gezondheid. Gezondheidstrends en ontwikkelingen volg ik op de voet. 

Naast Vita Vitaal

Moeder, hardloper, yogi, houd van moestuinieren, natuurliefhebber, gezond koken, dansen en lezen.

Opleiding

2019 Post-HBO Leefstijlcoaching en gezondheid bij Academie voor leefstijl en gezondheid

 

2019 Basismodule Positieve gezondheid, IDKG, gecertificeerd 

 

2018 Yoga docentenopleiding, Innermoods, gediplomeerd 

 

2017 Voeding en hormonen, Ortho health Foundation, gecertificeerd 

2011-2012 Voedingsdeskundige, HBO niveau, Civas, gediplomeerd 

1999-2003 HBO Facility management, Hogeschool Diedenoort, gediplomeerd