Italiaanse boekweit pasta (avondmaaltijd)
Wat heb je nodig voor 2 personen?
150 gram boekweitpasta
4 bleekselderij stengels
1 tomaat
1 ui
4 kastanje champignons
1 knoflook
1 pak tomatensaus (puur, geen toevoegingen)
4 (knoflook) olijven
2 tl. Italiaanse kruiden
50 gram feta
paar blaadjes basilicum
Olijfolie
Peper en zout
Hoe maak je het?
Stap 1
Kook de pasta volgens de verpakking.
Stap 2
Snijd de ui en knoflook in een hapjespan. Gevolgd door de bleekselderij, tomaat en champignons. Snijd de olijven in ringen. Fruit de ui en knoflook en bak de selderij, tomaat en champignons. Voeg wat zout, peper en de olijven toe.
Stap 3
Voeg het pak tomatensaus eraan toe en roer alles rustig door. Maak het op smaak met de Italiaanse kruiden. Voeg de pasta toe.
Stap 4
Serveer de pasta met wat feta kaas, basilicum blaadjes en een klein scheutje olijfolie.
Eet smakelijk