Boekweit wrap falafel (avondmaaltijd)

Wat heb je nodig voor 2 personen?


Voor de alternatieve wrap
100 gram boekweit 
1 ei 
250 gram water 

Voor de vulling
8 falafel balletjes (bijvoorbeeld van de biologisch winkel of zelf maken)
2 snijbonen
1 prei 
1 knoflook
eetlepel sesampasta 
Handje kiemgroenten 
Snufje zout en peper 


Hoe maak je het?


Stap 1

Pak een bak voor het boekweitmeel. Breek een eitje en voeg het water toe. Mix het totdat het een mooi glad beslag is geworden. 
Verhit een koekenpan, voeg wat olie of boter toe en bak dunne pannenkoekjes van het beslag. 


Stap 2

Bak de falafel. 


Stap 3

Voor de vulling snijd je de snijbonen in kleine reepjes. Samen met de fijn gehakte knoflook roerbak je het kort op hoog vuur. Snijd de prei in ringen en roerbak dit mee. Maak het op smaak met wat peper en zout. 


Stap 4

Leg een wrap op een bord en beleg deze met de groente. Gevolgt door de kiemgroente en een lepel sesampasta. 

Eet smakelijk!