1 appel met schil
2 bananen, geprakt
2 eetlepels pompoenpitten
2 eetlepels chia zaadjes
2 handjes rozijnen
100 gram havervlokken
100 gram volkoren spelt
1 eetlepel kaneel
Handje walnoten
2 eieren
1 eetlepel kokosolie
Snufje baking pouder
Taartvorm, doorsnee 19 cm
Verwarm de oven op 180 graden.
Prak de banaan met een vork en snijd de appel in kleine stukjes met schil (i.v.m. vezels). Meng de appel met de banaan. Voeg de pompoenpitten, chia zaadjes, rozijnen, kaneel, baking powder en walnoten toe. Meng het geheel samen met de kokosolie. Voeg de havervlokken en het meel toe. Breek de eieren en roer deze erdoorheen. Vet je taartblik in met wat kokosolie.
Schep het beslag in de vorm. Strijk het netjes af. Garneer de taart eventueel met wat stukjes banaan.
Zet de vorm voor 30 minuten in de oven.