Spinaziesalade met aardbeien en geitenkaas (lunch)
Wat heb je nodig?
2 personen
4 handjes verse (baby) spinazie
50 gram zachte geitenkaas
100 gram volkoren quinoa
Handje aardbeien (uit eigen land)
1/2 komkommer
4 olijven
Citroensap
Voor de dressing
1 el. olijfolie
1 tl. honing
1 el. appelazijn
1 tl. zachte mosterd
Hoe bereid je het?
Stap 1
Kook de quinoa volgens de verpaking en laat het afkoelen.
Stap 2
Was de spinazie en besprenkel de spinazie met wat citroensap. Snijd de aardbeien in plakjes, de komkommer met schil in blokjes, de olijven in ringen.
Meng alles.
Stap 3
Maak de dressing door alle ingredienten samen te voegen en goed te mengen. Meng de dressing samen met de quinoa door de salade.
Stap 4
Schep de salade op een bord en verdeel de geitenkaas in stukjes.
Eet smakelijk!