Spinaziesalade met aardbeien en geitenkaas (lunch)

Wat heb je nodig? 

2 personen 

4 handjes verse (baby) spinazie
50 gram zachte geitenkaas 
100 gram volkoren quinoa 
Handje aardbeien (uit eigen land) 
1/2 komkommer 
4 olijven 
Citroensap 

Voor de dressing
1 el. olijfolie
1 tl. honing
1 el. appelazijn 
1 tl. zachte mosterd 


Hoe bereid je het?


Stap 1

Kook de quinoa volgens de verpaking en laat het afkoelen. 


Stap 2

Was de spinazie en besprenkel de spinazie met wat citroensap. Snijd de aardbeien in plakjes, de komkommer met schil in blokjes, de olijven in ringen.
Meng alles.


Stap 3

Maak de dressing door alle ingredienten samen te voegen en goed te mengen. Meng de dressing samen met de quinoa door de salade. 


Stap 4

Schep de salade op een bord en verdeel de geitenkaas in stukjes.

Eet smakelijk!