Stap 1
Breng de quinoa in een pan met heet water aan de kook. Laat de quinoa afkoelen.
Stap 2
Was de groenten.
Snijd de selderij in stukjes.
Halveer de tomaatjes
Rasp de wortel
Pel de mandarijn en halveer de mandarijnen partjes
Meng alle groenten en voeg de afgekoelde quinoa eraan toe
Stap 3
Maak de salade op smaak met een scheutje appelazijn en olijfolie. Meng alles door elkaar.
Stap 4
Garneer de salade met wat basilicum blaadjes en wat blauwe kaas
Stap 5
Rasp de courgette met een rasp of snijd dunne plakjes met een mes.
Snijd de knoflook in dunne plakjes.
Stap 6
Giet een klein beetje olijfolie in de pan en roerbak de knoflook voor een paar minuten. Voeg vervolgens de courgette toe en roerbak de groenten voor 5 minuten. Blijf roeren. Maak de courgette op smaak met een heel klein beetje zout en peper.
Stap 7
Serveer de courgette samen met de salade.
Eet smakelijk