Welkom op mijn website

Al jaren werk ik met plezier als voedingsdeskundige. Heel wat mensen en kinderen heb ik geïnspireerd om gezonder te gaan eten. In 2019 ben ik begonnen aan de post HBO opleiding Leefstijl en gezondheid om zo mensen te inspireren om niet alleen met voeding aan de slag te gaan maar ook met andere dimensies van gezondheid zoals beweging, ontspanning en zingeving. Ik werk volgens het principe van Positieve gezondheid waarbij we kijken naar jouw vermogen om met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. En om zo veel mogelijk eigen regie te voeren. Ik ben hiervoor gecertificeerd. 
Julia
 

Waar wil jij aan werken?

 • Wil je gezonder gaan eten of afvallen?
 • Wil je beter slapen?
 • Ben je gestresst of gespannen en wil je meer ontspanning in je leven?
 • Wil je meer gaan bewegen?
 • Wil je ander werk gaan doen? 
 • Wil je meer balans in je leven?


Maar je weet niet waar je moet beginnen. Dan ben ik jouw stok achter de deur. Samen gaan we kijken wat de beste stappen zijn om nu te gaan zetten.

 

Wat is gezonde leefstijl?

Een gezonde leefstijl is voor iedereen persoonlijk. Bij het Vita Vitaal werken we met 5 leefstijldimensies: Voeding, Rust (ontspanning), Beweging, Slaap en Zingeving. Zodra je al een eerste stap zet met 1 dimensie dan zal dat weer van invloed zijn op een andere dimensie. Het is een dynamisch proces. Een gezonde leefstijl betekent gezonde eten, voldoende ontspanning, beweging, slaap en de dingen doen die je energie geven. Het klinkt logisch hoe zet je een eerste stap om gezonde leefstijl in jouw leven te organiseren? 


 

Hoe ziet een traject eruit?

Een traject bestaat uit 1 gratis kennismakingswandelgesprek en daarna 8 coach sessies. 
Een sessie duurt meestal een uur (soms langer) en in overleg met jou bepalen we of we binnen of buiten (wandelcoaching) de sessie laten plaatsvinden. Buiten is ook een optie want bewegen in de buitenlucht doet veel mensen namelijk goed.

Je gaat ontdekken wat voor jou belangrijk is voor een gezonde leefstijl en hoe jij de eerste stappen kan zetten voor het realiseren van jouw persoonlijke gezondheidsdroom. 

Een sessie kan bestaan uit: 

 • uitwerken van persoonlijke opdrachten voor bewustwording 
 • luisteren en reflecteren 
 • informatieoverdracht over gezonde leefstijl
 • samen bewegen 
 • samen mindfullnes/meditatie oefeningen
 • samen koken (gezonde kookworkshop)

Tarief

Kennismaking €0,-
€45,- per sessie (8 sessies totaal)


U-pas 

Woon je in Utrecht en heb je een U-pas? Dan kan je het volledig besteedbare budget bij Vita Vitaal besteden. 

Wil je eerst kennismaken? Dat kan!

Neem dan contact op.

(e) info@gezondmetvitavitaal.nl 
(t) 06 438 55 233

Coaching wordt aangeboden in Utrecht
In de ruimte van 't Groene Sticht, Ab Harrewijnstraat 17 te Utrecht 

Mocht Vita Vitaal telefonisch niet bereikbaar zijn, laat dan een bericht achter op de voicemail en je wordt spoedig teruggebeld. Vita Vitaal streeft ernaar om e-mails binnen 24 uur te beantwoorden.


Zeker een aanrader als je aan de slag wilt met je leefstijl. Julia kijkt naar het complete plaatje en niet slechts 1 ding, zoals veel gezien wordt bij reguliere diëtisten of sportcoaches. Hierdoor merk je heel goed dat alles invloed heeft op elkaar en Julia weet met je de juiste woorden en in alle rust te begeleiden. Zonder oordeel. Nu zelfs met wandelcoach sessie. Eva (heeft het coach traject gevolgd)